Домашна горчица

Дата: 31.05.2011

Източник: Бон Апети
 

Необходими продукти:

50 г черно синапено семе
50 г бяло синапено семе
1 ч. л. семе от копър
1–2 бр. карамфил
4 с. л. винен оцет
2 с. л. мед
50 мл бяло вино
сол на вкус
 

Бон Апети препоръчва:


Начин на приготвяне:

1

В мелачка се изсипват черното и бялото синапено семе. Добавят се семето от копър и карамфила и всичко се смила. 


2

Прибавят се виненият оцет, медът, виното, овкусява се със сол на вкус и отново се блиндира.


3

Наливат се 100 мл вода и отново се блиндира. 


4

Готовата горчица се прехвърля в бурканче и се оставя да престои поне 8 часа преди консумация.


Подобни рецепти:

Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Бети К. коментира рецептата Пиле с ориз
Васил коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Nadejda Jeleva се регистрира в сайта.
София Димова се регистрира в сайта.
Марина коментира рецептата Тиквички на фурна
Venelina Hamova се регистрира в сайта.
Марияна Бадева се регистрира в сайта.
Iveta Trifonova се регистрира в сайта.
Svetoslav Borisov се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точки