Круши, сгушени между карамел и пандишпан
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2018 Трябва доста повече нишесте да се сложи, за да се сгъсти ваниловия крем или много много дълго време да се вари. Аз го държах на котлона сигурно повече от половин час с непрекъснато бъркане, но въпреки това остана сравнително течен. Мислех, че като сложа маслото ще се стегне, но ... тортата ми стана течна.
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...