Свински ребра с боровинкова глазура
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Канелика, меласа се предлага в био магазините.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2015 Меласата е гъст сладък сироп, и предполагам,че може да се замени с мед. Аз лично не я харесвам, слагам мед за такива сосове, при нас я продават във всички хранителни магазини, но в БГ не зная.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.08.2015 От къде меласа? От години търся и в България още не съм виждала.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.08.2015 По-добре става,когато бутчетата се обезкостят !!! Пробвал съм го и е НЕВЕРОЯТНА ВКУСОТИЯ. ;)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...