Свински ребра с боровинкова глазура
Лора и Стоян
4 пилешки бутчета 200 г пасирани домати (от консерва) 2 с. л. меласа 1 с. л. соев сос 1 с. л. ябълков оцет 1 ч. л. сух чесън 1 ч. л. кориандър 1 ч. л. чили на прах 1/8 ч. л. карамфил сол и черен пипер на вкус зехтин за намазване |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Канелика, меласа се предлага в био магазините.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2015 Меласата е гъст сладък сироп, и предполагам,че може да се замени с мед. Аз лично не я харесвам, слагам мед за такива сосове, при нас я продават във всички хранителни магазини, но в БГ не зная.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.08.2015 От къде меласа? От години търся и в България още не съм виждала.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.08.2015 По-добре става,когато бутчетата се обезкостят !!! Пробвал съм го и е НЕВЕРОЯТНА ВКУСОТИЯ. ;)
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...