Шоколадов сладкиш с круши
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2023 И аз увеличих брашното с около 50 гр., защото не можеше да се борави с него, много бързо и се правят и се ядат.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2017 Приготвих ги с пълнозърбесто брашно,пое малко повече от 400 гр.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 Пробвах две рецепти за гризини и все не успявам да ги докарам до търсената от мен хрупкавост. Явно бъркам някъде и ми е по-лесно да се откажа от гризините и да наблегна на супите, салатите и основните ястия, където впрочем е и стихията ми.)))
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2016 За втори път правя тази рецепта и се получава винаги добре.Сложих доста ядки и замених брашното с ръжено.Пак се получи.Благодаря за хубавата рецепта!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 05.01.2016 И моето тесто стана водно затова добавих още брашно, но така е и на мама рецептите са с \"брашно - колкото поеме\".
|
Всички знаем колко важно е рибата да присъства по-често на трапезата. За да ѝ се...
Според Международната диабетна федерация по света около 537 милиона души страдат от диабет. През юни...
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...