Хляб с течен шоколад
Лора и Стоян
за тестото: 200 г брашно 50 г царевично нишесте 2 с. л. олио 1 щипка сол | за плънката: 200 г печурки 80 г тофу 20 г корен джинджифил 1/4 лимон 2 стръка пресен лук 2 с. л. соев сос 2 с. л. олио сол и черен пипер на вкус | сос за поднасяне: 1/4 връзка пресен кориандър 10 г корен джинджифил 2 с. л. сусамово олио 2 с. л. оризов оцет 2 с. л. соев сос 1 с. л. печен сусам |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...