Червен ориз със зеленчуци
Лора и Стоян
600 г стари картофи 80 г краве масло 200 мл животинска сметана 4 яйца (размер L) 1 връзка пресен лук 1 с. л. царевично нишесте 1/4 ч. л. индийско орехче сол и черен пипер на вкус |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
23.04.2020 Чудесна гарнитура за тържествена трапеза, но като основно също е интересно.
| ![]() |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2020 Много хубаво! Става и за основно и за гарнитура
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2019 Много интересно и приятно ястие.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2018 Много приятна гарнитура. Доста прилича на суфле.
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2018 Получи се много приятно на вкус.
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...