Пилешко стю
Лора и Стоян
![]() |
500 г телешки шол 2 с. л. брашно 1 ч. л. сол 200 г шунка 200 г печурки 3 червени чушки 1 в. ч. червено вино 1/2 с. л. червен пипер 3 глави лук олио за пържене |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...