Ягоди с винен сос и сладолед
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.07.2014 Получи се много вкусно. Аз добавих и една наразяна праскова и две големи сини сливи към крушите, т.к. нямах какво да ги правя. Единственият минус е, че не можах да намеря обезсолено масло и се усещаше съвсем лек солен вкус на коричката. Ще го направя пак скоро време :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.09.2013 трябва да се опита
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...