Винена супа от Золотурн
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2017 Радвам се, че ви е харесала рецептата. Смелен на прах чимена също много ми е любима подправка, просто тук съм използвала на зърна. А цвеклото го преоткрих!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2017 мерси Руми,аз слоших сминдух на прах, понеже не намерих на зърна.Аз обичам червено цвекло, а и децата го харесаха на пюре.Благодаря.Снимка другия път.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2017 Може и да не го добавяте, ако не ви харесва. Кърито има много богат аромат и вкус. Ако все пак решите, в по -малка концентрация чимена (сминдух) се съдържа в готова смес меродия.
Лично на мен ми харесва заради приятния си аромат, който ми създава топлота.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2017 с какво мога да заменя чимена
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...