Спелта с тофу и пресен лук
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
29.08.2021 Страхотна вегетарианска мусака!
Ще остане любима рецепта, въпреки че наистина отнема време.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2020 Направих мусаката. Тиквичките обаче не пържих а запекох на фурна и вместо ориз използвах булгур. Получи се чудесно, а в комбинацията с млечен сос е просто върхът. Свежо, леко, напомня за лято.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2019 Много ни хареса особено в комбинация с чеснов млечен сос. Тиквичките ги изпекох на грил тиган.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2019 Пърженето на тиквичките отдължи времето за готвене. Другия път ще ги изпека на фурна. Комбинацията много интересна и вкусна.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2019 не стана бързо, но се надявах на ястие, което ще създаде уют, така че не съжалявам, че се заех с това.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...