Спелта с тофу и пресен лук
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 29.08.2021 Страхотна вегетарианска мусака!
Ще остане любима рецепта, въпреки че наистина отнема време.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2020 Направих мусаката. Тиквичките обаче не пържих а запекох на фурна и вместо ориз използвах булгур. Получи се чудесно, а в комбинацията с млечен сос е просто върхът. Свежо, леко, напомня за лято.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2019 Много ни хареса особено в комбинация с чеснов млечен сос. Тиквичките ги изпекох на грил тиган.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2019 Пърженето на тиквичките отдължи времето за готвене. Другия път ще ги изпека на фурна. Комбинацията много интересна и вкусна.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 10.03.2019 не стана бързо, но се надявах на ястие, което ще създаде уют, така че не съжалявам, че се заех с това.
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...