Пилешки галантин със сос „Къмбърленд“
Лора и Стоян
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2018 Благодарим за коментара. Използването на сока от зелето е чудесна идея. Непременно ще опитаме.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2018 Страхотна рецепта, не напълних кокошката, защото вече бях използвала част от нея за готвенето на супа, но използвах почти цялото й месо и се получи много вкусна рецепта. Вместо посочената вода от рецептата, използвах бульон и сок от киселото зеле.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...