Понички
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
25.12.2021 Бих казала, че стана чудесна на вкус, но не знам защо не се надигна (чаках я повече от половин час).
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2018 Честито Рождество!
За първи път правя содена питка и съм много впечатлена както от резултата, така и от вкуса. Съпругът ми не можеше да ѝ устои! Изключително лесна за приготвяне и прекрасна на вкус!
Благодаря ви!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2017 И при мен водата дойде малко, но става изключително вкусна. Като човек, който не обича содени питки (заради аромата на сода) , бях много приятно изненадана. Правя я вече няколко пъти, включително и във вариант на хляб. Чудесна е!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2016 Тази питка я правя всяка година на Бъдни Вечер.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.12.2014 Водата ми дойде малко, сложих 300 мл. Сусама целият изпада при разчупването на питката, но иначе много вкусна питка!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...