Паниша "Новарезе"

Дата: 13.09.2008
Източник: Бон Апети
Паниша
 
Необходими продукти:
250 г ориз „Карнароли“
5-6 пържени чери доматa
черен пипер и сол на вкус
сирене „Пармезан“ за поръсване
1/2 в. ч. червено вино
1 морков
1 глава лук
1/4 глава зеле
700-800 мл телешки бульон
100 г салам „Закуска“
100 г солена сланина
100 г масло
пържен магданоз
 

Начин на приготвяне:
1
Паниша Лукът, морковът и саламът се нарязват надребно, сланината и зелето – на ивички.
2
Паниша Сланината се запържва за 2 минути с 30-40 г масло, след което се добавят последователно лукът, саламът, морковите и зелето и се пържат, докато се зачервят.
3
Паниша Слага се оризът и се разбърква.
4
Паниша Пържи се около 1 минута и се полива с виното.
5
Паниша Изчаква се виното да се изпари и се сипва 1/3 от бульона. След като течността изври, се прибавя и останалото количество бульон.
6
Паниша Разбърква се с останалото масло и се поръсва със сиренето.
7
Паниша Ястието се поднася поръсено с черен пипер и сол и украсено с пържените домати и магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


272 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта