Баница с леща
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2017 Нарекох тази рецепта "Обърнати сарми" за по-кратко. ))) Моят принос се изразява в това, че замених лучените полумесеци с праз лук и се получи чудесно. Но времето за задушаване под фолио не ми беше достатъчно и затова увеличих времето до 50 мин., а запичането продължи 45 мин. Крайният резултат беше облизване на пръстите (хе, хе, метафорично казано). :-)))
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2014 много вкусни
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2014 Добре ми се получиха тези сармички и мъжът ми много ги хареса! :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.12.2013 Много интересна рецепта! А пък аз си мислех, че вече няма какво да ме изненада в българската кухня...
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...