Празнично агнешко
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2018 Добавих подправки - бахар, даф лист, зърна черен пипер. Вместо гърди - вратни пържолки с кост... Даже няколко сушени сини сливи хвърлих в гърнето. Традиционно и вкусно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2015 Истинска класика за зимния сезон е тази рецепта. Като запържих лука, добавих още домати от консерва, чесън и дафинов лист. Винаги се получава вкусно.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2014 Понякога заменям кромида с праз. А също така слагам някоя и друга подправка - бахар на зърна, дафинов лист, и повечко червен пипер.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2014 чудно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2014 Истинска класика!
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...