Празнично агнешко
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2018 Добавих подправки - бахар, даф лист, зърна черен пипер. Вместо гърди - вратни пържолки с кост... Даже няколко сушени сини сливи хвърлих в гърнето. Традиционно и вкусно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2015 Истинска класика за зимния сезон е тази рецепта. Като запържих лука, добавих още домати от консерва, чесън и дафинов лист. Винаги се получава вкусно.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2014 Понякога заменям кромида с праз. А също така слагам някоя и друга подправка - бахар на зърна, дафинов лист, и повечко червен пипер.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2014 чудно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2014 Истинска класика!
|
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...
Нашите приятели от @TAT Bulgaria са ни подготвили #ТАТскивкусна игра, в която можете да спечелите...