Празнично агнешко
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2018 Добавих подправки - бахар, даф лист, зърна черен пипер. Вместо гърди - вратни пържолки с кост... Даже няколко сушени сини сливи хвърлих в гърнето. Традиционно и вкусно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2015 Истинска класика за зимния сезон е тази рецепта. Като запържих лука, добавих още домати от консерва, чесън и дафинов лист. Винаги се получава вкусно.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2014 Понякога заменям кромида с праз. А също така слагам някоя и друга подправка - бахар на зърна, дафинов лист, и повечко червен пипер.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2014 чудно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2014 Истинска класика!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...