Празнично агнешко
Лора и Стоян
![]() |
1 кг свински гърди 1 кисела зелка (800–1000 г) 1 голяма глава лук 4–5 с. л. олио 1 с. л. червен пипер 1 ч. ч. зелев сок |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2018 Добавих подправки - бахар, даф лист, зърна черен пипер. Вместо гърди - вратни пържолки с кост... Даже няколко сушени сини сливи хвърлих в гърнето. Традиционно и вкусно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2015 Истинска класика за зимния сезон е тази рецепта. Като запържих лука, добавих още домати от консерва, чесън и дафинов лист. Винаги се получава вкусно.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2014 Понякога заменям кромида с праз. А също така слагам някоя и друга подправка - бахар на зърна, дафинов лист, и повечко червен пипер.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2014 чудно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2014 Истинска класика!
|
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...