Ризото със сирене „Пармезан”
Лора и Стоян
![]() |
24 котлетчета 250 г изцедено кисело мляко 200 г краве сирене 2 стръка пресен лук 1 зелена чушка 1 кг спанак черен пипер на вкус 1/2 ч. л. смлян кимион 1 ч. л. сол 5–6 стръка джоджен (1 ч. л. сушен) 1 к. ч. зехтин 1 лимон 100 г смлени орехови ядки |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...