Зеленчукова импровизация
Лора и Стоян
![]() |
1 зелена салата 2 с. л. ябълков оцет 2-3 стръка магданоз 3 бр. филе от аншоа зелената част на 2 стръка пресен лук 200 г майонеза 200-250 г замразени броколи 1 консерва царевица 2 домата 1 ч. л. естрагон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...