Агнешка супа

Дата: 06.05.2013
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г печено агнешко месо
300 г дребни пресни картофи
200 г замразен грах
1 връзка моркови
1 връзка пресен лук
1 връзка пресен чесън
2 стръка розмарин
3 стръка босилек
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Агнешка супа
Агнешкото се нарязва на кубчета и се слага в тенджера. Наливат с 1,2 л вода, прибавят се стръковете розмарин и месото и се вари за около 20 минути.

 


2
Агнешка супа 2
В тенджерата се прибавят картофите. Когато се сварят, се слагат нарязаните наедро чесън и лук, и морковите, нарязани на кръгчета. Налива се още 0,5 л вода и  супата се оставя на котлона за още 10 минути.

 


3
Агнешка супа 3
Накрая се прибавя грахът и щом супата кипне, е готова. Подправя се със сол и черен пипер.

 


4
Агнешка супа 4
Поднася се поръсена с нарязан наситно босилек.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

19.05.2016
Много вкусна супа,имах останало печено месо,сложих пресен джоджен и дивисил,вкуса е невероятен !
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


188 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
Оля Нешкова се регистрира в сайта.
Яна коментира рецептата Тарт с гъби и спанак
Полина Петрова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта