Агнешко бутче по италиански

Дата: 21.06.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 агнешки бут без джолан
10 маслини
2-3 скилидки чесън
1 в. ч. бяло вино
6-7 с. л. зехтин
1 ч. л. мащерка
1 ч. л. риган
морска сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Агнешко бутче по италианскиВ агнешкия бут се правят дълбоки разрези. (Трябва да се получат порционни парчета, които не са разделени напълно.)
2
Агнешко бутче по италиански 2Месото се слага в намазнена със зехтин дълбока тава и се поръсва с риган, морска сол и мащерка.
3
Агнешко бутче по италиански 3Отгоре се полива със зехтин.
4
Агнешко бутче по италиански 4Върху овкусеното месо се слагат нарязаните скилидки чесън и се пече във фурна около 20 минути. След това се налива виното, добавят се маслините и се пече до кулинарна готовност (40-60 минути).
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


173 ДУШИ ОНЛАЙН
Denitsa Grudeva се регистрира в сайта.
Ginka Georgieva се регистрира в сайта.
Валентина Христова се регистрира в сайта.
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта