Беконови наслади

Дата: 25.06.2003
Източник: Бон Апети
Беконови наслади
 
Необходими продукти:
500 г пилешки гърди
500 г бекон
400 г пилешки дробчета
400 г гъби
2-3 с. л. соев сос
 

Начин на приготвяне:
1
Беконови насладиМесото се нарязва на едри парчета и се овкусява със соевия сос. Оставя се да се маринова 10-15 минути.
2
Беконови наслади 2Беконът се нарязва на тънки филийки, след което с него се увиват парчетата пилешко месо, гъбите и дробчетата и последователно се набождат на две шишчета. Операцията се повтаря, докато на шишчетата има място.
3
Беконови наслади 3Шишчетата се пекат на скара или барбекю 10-15 минути, като периодично се обръщат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


289 ДУШИ ОНЛАЙН
Полина Петрова се регистрира в сайта.
Nikolay Djagalski се регистрира в сайта.
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта