Друсан кебап по велинградски

Дата: 09.12.2004
Източник: Бон Апети
Друсан кебап по велинградски
 
Необходими продукти:
500 г обезкостен свински бут
200 г свински дроб
1 глава лук (200 г)
1 чаша бяло вино
чубрица, риган, мащерка, черен пипер и сол на вкус
олио за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Друсан кебап по велинградскиМесото се нарязва на тънки филии. Подправя се със сол, черен пипер, чубрица, мащерка и риган и се начуква. Скарата се намаслява и когато се загрее, отгоре се изпичат пържолите (по 5-8 минути от всяка страна).
2
Друсан кебап по велинградски 2Скарата се намаслява отново и за същото време се изпича нарязаният на тънки филии дроб.
3
Друсан кебап по велинградски 3Нарязаният наедро лук се поставя в гювеч. Отгоре се изсипват нарязаните на кубчета пържоли и дробчета. Налива се виното, раздрусва се, посолява се и се задушава върху скарата. След 5 минути започва да се друса периодично (около 5-6 пъти). Задушава се 30 минути под капак.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта