Френска рибена супа

Дата: 07.12.2001
Източник: Бон Апети
Френска рибена супа
 
Необходими продукти:
2 филета бяла риба
1 дафинов лист
3-4 зърна черен пипер
1/2 к. ч. зехтин
1/2 корен пащърнак
2 стръка целина
1 глава лук
1 домат
1 морков
1 бялата част на стрък праз
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Френска рибена супаПразът, морковът, лукът, пащърнакът и целината се нарязват наситно и се варят около 15 минути. Доматът се обелва, почиства се от семето и се нарязва на ситни кубчета.
2
Френска рибена супа 2Супата се подправя със зехтин, няколко зърна черен пипер и дафинов лист. Филетата се нарязват на малки парчета и се добавят към готовата супа. Вари се около 5 минути и се сервира, като на дъното на всяка купичка се поставят парченца домат и се налива от супата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


250 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта