Фарината
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Аз правих само с черно брашно и стана пухкав , и за мое учудване не беше глетав, следващия път сложих 70% пълнозърнесто брашно и 30% бяло и бухна още повече. Мога ли да заместя дрождената мая със сода за хляб или с домашен квас?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Хлябът ще стане по-пътен, няма да бухне както е в случая, а има вероятност да остане и малко глетав.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте, този хляб само с бяло брашно ли става? Може ли да се направи с 50/50 ръжено или пълнозърнесто?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...