Кашкавалени топчета

Дата: 30.05.2016
ТИТЛА: Чирак
Кашкавалени топчета
 
Необходими продукти:
300 г кашкавал
2 яйца
8 с. л. брашно
1 к. л. бакпулвер
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват леко. Кашкавала се настъргва и се прибавя към яйцата. След това се добавят брашното и бакпулвера и хубаво се разбърква. Оставя се в хладилник да престои около 20 минути.
2
От сместа се оформят топчета с големината на орех. Пържат се на маслена баня, след което се прехвърлят върху кухненска хартия, за да се отцедят от излишната мазнина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


214 ДУШИ ОНЛАЙН
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта