Магданозена супа

Много свежа и ароматна
Източник: Бон Апети
Дата: 14.06.2016

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
3 връзки магданоз
1 глава лук
1 л зеленчуков бульон
100 г заквасена сметана
4 яйца
2 с. л. краве масло
сокът от 1 лимон
сол и черен пипер на вкус



Начин на приготвяне:
1
Магданозена супа
Лукът се наситнява и се запържва в маслото.
2
Магданозена супа 2
Добавя се накълцаният магданоз и се налива половината от бульона.
3
Магданозена супа 3
След 3–4 минути се пасира. Прибавя се останалият бульон и се кипва.
4
Магданозена супа 4
Яйцата се разбиват със сметаната и лимоновия сок.
5
Магданозена супа 5
Сипва се малко от горещата супа, за да се темперират яйцата.
6
Магданозена супа 6
След това сместа се налива в тенджерата.
7
Магданозена супа 7
Щом супата кипне, се овкусява със сол и черен пипер, и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


190 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: