Лучена супа с царевица

Дата: 28.11.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300-400 г лук
200 г консервирана царевица
50 г маргарин
4 червени чушки
1 клонка целина
1 кубче зеленчуков буьон
2 с. л. брашно
1 ч. л. балсамов оцет
2 щипки захар
 

Начин на приготвяне:
1
Лучена супа с царевицаЛукът и чушките се нарязват наедро. Маргаринът се разтопява в тенджера и в него за около 15 минути се задушава лукът. След това се прибавят балсамовият оцет, захарта и солта.
2
Лучена супа с царевица 2Чушките се изсипват при задушения лук. Слага се брашното, наливат се 1 1/2 л вряла вода и се стрива бульонът.
3
Лучена супа с царевица 3Слага се целината и супата се пасира.
4
Лучена супа с царевица 4Пасираната супа се прецежда през цедка, за да се отделят люспите. След това се добавя царевицата, супата се кипва за 5 минути и е готова за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


311 ДУШИ ОНЛАЙН
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта