Лазаня от тиквички с три вида сирена
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.08.2015 Нямах кедрови ядки и използвах орехи. Пак стана много вкусно. Благодаря за рецептата!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2013 Сготвих рецептата за Никулден, но понеже за пръв път готвя в сол и не се справих с отделянето на солта от рибата, та тя стана ужасно солена за съжаление. Може би има някакъв чалъм за да е по-лесно. И сосът стана също доста солен при мен, явно зависи от марквта на продуктите.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...