Запечен праз с ароматни трохи
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2021 Допадна ми този вкус. Дойде ми силен котлона явно в началото и бързо загоряха, досготвих във фурна покрити.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
05.07.2016 Много вкусно,а лесно и достъпно :) Благодаря Ви за тази рецепта.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2015 Вкусотийка за минутки. Съчетах го със задушени броколи и гъби \"Кладница\"
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
17.12.2014 Лесно е, малко ми дойде по-сладко от колкото очаквах. Карамелизира ми се
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
16.12.2014 Разкошна рецепта за любителите на солено-сладкия вкус! Определено бих я приготвила отново, но с променена технология. Мен лично ме притеснява запържването в началото, така че следващия път ще пробвам без него. Но определно влиза в секция \"Любими\" и ще препоръчам рецептата на приятели :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...