Пилаф
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2014 аз не оби4ах да ям гъби но с тази рецепта,станаха много вкусни
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.08.2014 страхотно
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2014 Бърза и вкусна рецепта, соса беше доста приятен, заради гъбките
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.06.2014 Изключително вкусно! Малко повечко се цапа докато приготвите всичко, но крайният резултат си струва всеки съд в мивката :) Аз лично замених пилаф/ориз с оригинален кус-кус, и смятам, че много добре пасна на рецептата :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2014 Много свежо, леко и достатъчно засищащо :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...