Салата "Киткин боб"

Рецепта от родопското село Павелско
Източник: Бон Апети
Дата: 03.04.2007

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г сварен фасул
200 г салам (шунка)
3-4 стерилизирани печени чушки
2-3 стерилизирани краставички
2-3 стръка зелен лук
1 к. ч. олио
сокът от 1/2 лимон


Начин на приготвяне:
1
Салата
Свареният фасул се сипва в салатиера.
2
Салата
Краставичките се нарязват на ивички и се прибавят към фасула.
3
Салата
Зеленият лук се нарязва на наситно, а чушките – на парченца. Добавят се в салатиерата.
4
Салата
Саламът се нарязва на ивици и се прибавя при останалите продукти.
5
Салата
Салатата се подправя със сол и олио.
6
Салата
Накрая се полива с лимонов сок и се разбърква добре.
7
Салата
Всяка порция се украсява с лист зелена салата и кръгчета лимон.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


115 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: