Салата от „Айсберг”, чери доматчета и пъдпъдъчи яйца

Дата: 18.03.2010
Източник: Бон Апети
Салата от „Айсберг”, чери доматчета и пъдпъдъчи яйца
 
Необходими продукти:
1/2 салата „Айсберг“
150 г чери доматчета
60 г консервиран зелен фасул
8 пъдпъдъчи яйца
100 г майонеза
100 г кисело мляко
8 пера див лук за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Салатата се накъсва в голяма купа и към нея се добавят нарязаните на половинки чери доматчета и зеленият фасул.
2
Майонезата се разбърква с киселото мляко, сол и пипер и се сипва в купата със салатата.
 

 

3
Всичко се смесва внимателно, без да се намачква, и се разпределя в чинии. Сварените яйца се разрязват на половинки или се настъргват наедро върху салатата. Украсява се с перата див лук и се поднася.
 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


214 ДУШИ ОНЛАЙН
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта