Свинско филе, варено в зелев сок

Дата: 26.02.2016
Източник: Бон Апети
Свинско филе, варено в зелев сок
 
Необходими продукти:
800 г свинско бонфиле
1,5 л зелев сок
4 скилидки чесън
1 ч. л. кимион
1-2 дафинови листа
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. черен пипер на зърна
1 ч. л. червен винен оцет
30 мл зехтин
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Свинското бонфиле се почиства от ципите и се слага в тенджера, заедно с дафиновите листа и черния пипер.
2
Сипва се зелевият сок и месото се вари на слаб огън, до готовност – около 20 минути.
3
Оставя се да се охлади в течността, след което се нарязва.
4
Чесънът се стрива на паста с малко сол и се смесва с кимиона, червения пипер, оцета, зехтина и сол на вкус.
5
Месото се поднася студено, полято с ароматната смес.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта