Тестени изделия по алпийски

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Тестени изделия по алпийски
 
Необходими продукти:
300 г паста
200 г кашкавал
150 мл готварска сметана
150 мл прясно мляко
4 глави лук
3-4 с. л. зехтин
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Тестени изделия по алпийскиЛукът се нарязва, посолява се и се запържва в зехтина до златисто.
2
Тестени изделия по алпийски 2Сварената паста се разбърква с прясното мляко, сметаната и запържения лук. Подправя се с черен пипер на вкус.
3
Тестени изделия по алпийски 3Половината от пастата се сипва в подходяща тавичка и се покрива с настърган кашкавал.
4
Тестени изделия по алпийски 4Сипва се останалата паста, поръсва се с кашкавал и се пече във фурна 10 минути на 200 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


298 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта