Ямболска изненада

Източник: Бон Апети
Дата: 26.01.2006

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 бр. пилешки гърди
30 г бекон
1 шепа замразен спанак
1 глава лук
2-3 маслини
2 колелца топено сирене
олио за пържене
20 г сусамово семе
2 яйца
1 ч. ч. галета
1 ч. ч. брашно


Начин на приготвяне:
1
Ямболска изненада
Месото се овкусява с пикантина, копър и сол. Покрива се с нарязани маслини.
2
Ямболска изненада 2
Лукът се нарязва наситно и се запържва до зачервяване в дълбок тиган с нагорещено олио. Прибавя се замразеният спанак, след това се овкусява с пикантина.
3
Ямболска изненада 3
Върху овкусеното филе се слага беконът, приготвената плънка и топеното сирене. Загъва се във формата на джоб.
4
Ямболска изненада 4
Яйцата се разбиват, а галетата се смесва със сусама. Месото се овалва последователно в брашното, в яйцето и в галетата със сусама. Отново се потапя в яйцето и за последно се овалва в галетата. Пържи се от двете страни в нагорещен тиган до златисто.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


139 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: