Ямболска изненада

Дата: 26.01.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 бр. пилешки гърди
1 ч. ч. галета
2 яйца
20 г сусамово семе
олио за пържене
2 колелца топено сирене
2-3 маслини
1 глава лук
1 шепа замразен спанак
30 г бекон
1 ч. ч. брашно
 

Начин на приготвяне:
1
Ямболска изненадаМесото се овкусява с пикантина, копър и сол. Покрива се с нарязани маслини.
2
Ямболска изненада 2Лукът се нарязва наситно и се запържва до зачервяване в дълбок тиган с нагорещено олио. Прибавя се замразеният спанак, след това се овкусява с пикантина.
3
Ямболска изненада 3Върху овкусеното филе се слага беконът, приготвената плънка и топеното сирене. Загъва се във формата на джоб.
4
Ямболска изненада 4Яйцата се разбиват, а галетата се смесва със сусама. Месото се овалва последователно в брашното, в яйцето и в галетата със сусама. Отново се потапя в яйцето и за последно се овалва в галетата. Пържи се от двете страни в нагорещен тиган до златисто.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


305 ДУШИ ОНЛАЙН
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта