Хляб с бекон, лук и чедър
Лора и Стоян
21. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2024 Използвах лист хартия за печене, вместо кърпа, нагъна се без проблем по посочения начин, след което само дръпнах двата края да се разгъне хармониката и изпекох върху същата хартия. По багетите остана доста брашно, което попречи да се захванат поръските, но резултатът толкова ми допадна, че се замислих колко различни хлябове се получават с почти еднакви продукти и определени нюанси в технологията. Възнамерявам да ги правя много често! Стават и за бърз хамбургер, с каквото ви се намери в хладилника.
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2023 Чудесен домашен хляб се получи. Благодаря за хубавата рецепта!
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
29.09.2022 Кой не обича багети? Хрупкава коричка и мека и пухкава среда. Просто чудесни.
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2020 а с кърпата какво правим ;-)
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
17.11.2019 Рецептата се хареса на всички. Определено бих ги правила и занапред.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...