Задушени чеснови хлебчета
Лора и Стоян
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 ч. ч. топло прясно мляко (+ за намазване) 1 ч. ч. вода (топла) 1 с. л. суха мая 2 с. л. захар 1 ч. ч. слънчогледово олио (или масло) 1 с. л. сол 3 1/2 ч. ч. пресято брашно (+ за поръсване) 1 жълтък |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2018 Вкусотия
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.02.2018 вкусотия
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2018 Много хубава погача, но при мен малко повечко брашно ми пое погачата. Иначе браво за рецептата!
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...