Сарми от кисело зеле и зеленчуци
Нашите кулинари
        
        





 добавят се оризът, брашното, малко вода, солта и чубрицата и пърженето продължава още няколко минути.
 добавят се оризът, брашното, малко вода, солта и чубрицата и пърженето продължава още няколко минути.                        	
| 1. | Изпрати лично съобщение | 23.12.2013 Позволих си да карамелизирам лука със смес от олио и масло (50:50) и малко мед (1 с.л.). Много ми хареса полученото ястие. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...