Тепси кебап с праз и ориз

Дата: 01.02.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
750 г свински врат без кост
500 г праз
250 г бисерен ориз
100 г мас
30 мл оцет
1/2 глава чесън
1 ч. л. червен пипер
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Тепси кебап с праз и оризМесото се нарязва на кубчета и се запържва в маста.
2
Тепси кебап с праз и ориз 2Прибавя се ситно нарязаният праз и също се запържва.
3
Тепси кебап с праз и ориз 3След това се слага и измитият ориз и също се запържва.
4
Тепси кебап с праз и ориз 4Всичко се прехвърля в тава. Залива се с 1 л топла вода, овкусява се с червения пипер, сол и черен пипер, и се разбърква.
5
Тепси кебап с праз и ориз 5Пече се около 40 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.
6
Тепси кебап с праз и ориз 6Чесънът се счуква и се смесва с оцета.
7
Тепси кебап с праз и ориз 7Готовото ястие се поднася с чесновия оцет.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

12.03.2017
Много хубава рецепта!
2.
Изпрати
лично съобщение

02.02.2017
Изключително вкусно!
1.
Изпрати
лично съобщение

02.02.2017
Този Тепси кебап поднесен с чесновия оцет епросто неустоим!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Gabriela Komitova публикува рецептата Тирамису
Galina Valentinova публикува рецептата Веган торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта