Ризото с червено цвекло и песто от маслини
Лора и Стоян
![]() |
300 г леща 2 колелца от пресен корен джинджифил 1/2 ч. л. кимион 1 ч. л. куркума 1 ч. л. кориандър 3 с. л. доматено пюре 6-7 с. л. олио 100 г брашно 200 мл течна растителна сметана 2 скилидки чесън 2 картофа 2 глави лук 200 г грах (замразен или от консерва) сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...