Морковена супа с джинджифил и авокадо

Дата: 19.04.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г моркови
2 картофа
1 авокадо
3-4 колелца джинджифил
2-3 стръка пресен лук
4 с. л. олио
1 с. л. гранулирана универсална подправка
лимонов сок за намазване на авокадото
 

Начин на приготвяне:
1
Морковена супа с джинджифил и авокадоМорковите се почистват, нарязват се надребно и се задушават под капак в предварително загрятото олио. След 2 минути се добавят нарязаните на малки кубчета картофи, наливат се 1,2 л гореща вода и се кипва.
2
Морковена супа с джинджифил и авокадо 2Супата се вари 15 минути на тих огън, като 2-3 минути преди да се оттегли от котлона се добавят нарязаните наситно лук и джинджифил. Готовата супа се пюрира.
3
Морковена супа с джинджифил и авокадо 3Авокадото се разделя на две и костилката се отстранява. Месестата част се отделя от кората с помощта на супена лъжица. След това се натрива с лимонов сок и се нарязва на филийки по дължината на плода.
4
Морковена супа с джинджифил и авокадо 4Всяка порция супа се сервира с филийки авокадо.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта