Пиле 'Жулиен'

Дата: 08.12.2011
Източник: Бон Апети
Пиле 'Жулиен'
 
Необходими продукти:
300 г пилешко филе
80 г бекон на резени
2 кисели краставички (120 г)
60 г топено пушено сирене
100 г гъби
120 мл готварска сметана
1 с. л. горчица
100 мл бяло вино “Шардоне”
2 с. л. олио
сол и черен пипер на вкус
магданоз за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Пиле 'Жулиен'
Филето, беконът, краставичките, гъбите и сиренето се нарязват на ивички.


2
Пиле 'Жулиен' 2
Пилето се запържва в сгорещеното олио, от всички страни, до златисто. Овкусява се със сол и черен пипер и се изважда в чиния.


3
Пиле 'Жулиен' 3
Беконът също се запържва до златисто и към него се прибавят гъбите и киселите краставички.


4
Пиле 'Жулиен' 4
Гаси се с виното и се налива малко вода. Прибавят се горчицата и сметаната, и в съда се връща пилето.


5
Пиле 'Жулиен' 5
Слага се нарязаното на кубчета топено сирене, разбърква се за кратко и се посолява, ако е необходимо.


6
Пиле 'Жулиен' 6
Поръсва се със ситно нарязан магданоз и се поднася.


Подобни рецепти:
Коментари (24)
24.
Изпрати
лично съобщение

21.09.2016
Много вкусно ! Само, че добавих квасена сметана и стана уникално.
23.
Изпрати
лично съобщение

01.12.2015
Много вкусно и лесно, да ме пита човек защо не съм го правила досега.
22.
Изпрати
лично съобщение

08.06.2015
Много вкусно ! Благодаря !
21.
Изпрати
лично съобщение

01.03.2015
Лесно и вкусно. Приятна изненада за приятеля ми :)
20.
Изпрати
лично съобщение

24.07.2014
страхотно ястие!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта