Пилешки пържоли с моркови и майонеза

Дата: 03.09.2011
Източник: Бон Апети
Пилешки пържоли с моркови и майонеза
 
Необходими продукти:
2 пържоли от пилешко бутче
2 моркова
2 с. л. майонеза
1 скилидка чесън
150 мл бяло вино
сол и черен пипер на вкус
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешки пържоли с моркови и майонеза
Пържолите се овкусяват със сол и черен пипер. Запържват се в сгорещено олио от двете страни до златисто.


2
Пилешки пържоли с моркови и майонеза 2
Морковите се настъргват и се смесват с майонезата, наситненият чесън, сол и черен пипер.


3
Пилешки пържоли с моркови и майонеза 3
Когато месото е готово, се покрива с майонезената смес и се налива бялото вино и малко вода. Съдът се покрива с капак и ястието се оставя да се задуши на умерен огън, около 15 минути. Поднася се топло.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

16.06.2015
Приготвих ги във фурна.Ароматни и вкусни.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


271 ДУШИ ОНЛАЙН
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта