Супа „Табуле“
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2020 Невероятен вкус!
Сложих морков вместо пащърнак и също стана хубаво.
Цветът на супата ми стана леко кафяв понеже част от водата от лещата се смеси със супата.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.02.2017 Хареса ми наличието на целина. Аз доста често слагам кубчета от целина в супи. Придават нов нюанс на вече познатите аромати. Комбинацията от чесън, пащърнак, мащерка, лаврови листа и зелен пипер е изкушение за вкусовите рецептори на езика. М-м-м-м...)))
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...