Салата от фасул "Черно око" с босилков винегрет

Дата: 24.10.2002
Източник: Бон Апети
Салата от фасул
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. фасул "Черно око"
1 щипка захар
1 с. л. винен оцет
1 с. л. кетчуп
1 ч. л. босилек
1 к. л. олио
сок от 1/2 лимон
1 скилидка чесън
1 глава червен лук
1 глава бял лук
2 чушки
1 щипка кимион
 

Начин на приготвяне:
1
Салата от фасул Фасулът се поставя в тенджера, залива се с вода и се вари до кулинарна готовност. Чушките се почистват и се нарязват на малки квадратчета, лукът – на тънки полумесеци.
2
Салата от фасул Приготвя се винегрет, като чесънът се счуква в хаванче, изсипва се в подходяща купа, добавят се останалите продукти и се разбърква с тел.
3
Салата от фасул Нарязаните зеленчуци и свареният и изцеден фасул се поставят в салатиера. Салатата се овкусява с винегрета, оставя се да отлежи един час и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


261 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasilena Vasileva се регистрира в сайта.
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта