Малинова шарлота
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.09.2017 Добре се получи, но блата си остана малко ронлив. Според мен маслото трябва да е доста повече от обявеното.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.09.2017 В момента приготвям тарта, но нещо не ми се връзват пропорциите за блата. Прекалено много идват бисквитите за толкова течна съставка. Добавих още толкова масло, но пак си остана на сухи трохи, които едва оформих на блат. Утре ще видя дали ще мога да го извадя и нарежа нормално или ще се натроши.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2015 Чудесни станаха и много бързо и лесно се приготвят. Нямах формички с махащо се дъно,но лесно успях да ги изваде цели от формичките.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...