Как да подбираме и съхраняваме брюкселското зеле

18.10.2013
0
2408

Брюкселското зеле е с нежен вкус, особено когато е младо. Затова е важно още в магазина да се изберат твърди, компактни зелки с ярък зелен цвят, а бледото на цвят пънче да не е изсъхнало. Добре е да се избират с еднаква големина, за да могат да се сверят едновременно. Най-добрият метод за съхранение на брюкселско зеле си остава замразяването – издържа 3 до 5 седмици след бране при температури около 0 градуса. В хладилник се съхранява до 5 дни в неплътно затворен найлонов плик.

Pinterest


Коментари (0)



116 ДУШИ ОНЛАЙН
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
Иван Ангелов се регистрира в сайта.
Ели Лилова се регистрира в сайта.
Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта