Рецепти с Kikkoman

Преди повече от 300 години фамилията Моджи, основател на компанията, създава за своя соев сос марката Kikkoman, която по-късно дава името и на самата компания. Името не е избрано случайно, тъй като "kikko" на японски означава черупка на костенурка, а "man" e числото 10 000. Според една японска легенда костенурките живеят 10 000 години и поради тази причина те са символ на щастие, богатство и дълъг живот. Естественият соев сос Kikkoman и днес се използва от японското императорско семейство. Произвежда се в град Нода и се приготвя по стара и оригинална рецепта, която датира от преди векове. В наши дни името на Kikkoman повече от всякога се свързва с естествено ферментиралия соев сос с най-високо качество.


Последни  |  Най-висок рейтинг  |  Най-четени



<<|1|>>


149 ДУШИ ОНЛАЙН
Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта