Рецепти с Kikkoman

Вече повече от 300 години японският соев сос Kikkoman се произвежда традиционно на базата на само 4 съставки – соя, пшеница, сол и вода. Това е процес на напълно естествена ферментация, която продължава цели 6 месеца. Всичко, което не съдържа тези 4 съставки или има някакви добавки, японците не наричат „соев сос” („soyu”), а просто „сос”. Соeвият сос Kikkoman е универсална подправка, която подчертава и обогатява вкуса на всяко едно ястие в кухнята. Може да се използва како овкусител или заместител на солта в основни и уок ястия, супи, за мариноване и дори за десерти. Достатъчни са само няколко капки – правилното дозиране е изключително важно!


Последни  |  Най-висок рейтинг  |  Най-четени
Гъбена супа с джинджфил и чесън
Гъбена супа с джинджфил и чесън
23.01.2017
11 610 видяна
Пилешко руло с нори
Пилешко руло с нори
01.02.2016
2 948 видяна
Пилешки бутчета със соев сос
Пилешки бутчета със соев сос
01.02.2016
5 830 видяна
Салата „Изток-Запад“
Салата „Изток-Запад“
01.02.2016
5 649 видяна
Японска зеленчукова супа
Японска зеленчукова супа
01.02.2016
3 520 видяна
Риба по азиатски
Риба по азиатски
01.02.2016
2 957 видяна
Доматена супа
Доматена супа
28.01.2015
21 269 видяна
Свински филета с джинджифил
Свински филета с джинджифил
27.01.2015
12 316 видяна
Японски брускети
Японски брускети
27.01.2015
16 256 видяна
Патладжан с мисо
Патладжан с мисо
27.01.2015
24 367 видяна
Задушено говеждо месо с червено вино
Задушено говеждо месо с червено вино
27.01.2015
23 366 видяна
Зеленчукова лазаня
Зеленчукова лазаня
04.02.2014
23 354 видяна
Свински чеснов Терияки стек
Свински чеснов Терияки стек
04.02.2014
17 356 видяна
Пикантно пиле с японски соев сос
Пикантно пиле с японски соев сос
04.02.2014
11 689 видяна
Задушени зеленчуци по японски
Задушени зеленчуци по японски
04.02.2014
15 986 видяна
Пиле и пресни зеленчуци с ориз
Пиле и пресни зеленчуци с ориз
04.02.2014
13 255 видяна
Терияки ребърца на барбекю
Терияки ребърца на барбекю
04.02.2014
15 960 видяна
Антрекот ала якинику
Антрекот ала якинику
04.02.2014
11 733 видяна
Кралски скариди на тиган с чесън, пор...
Кралски скариди на тиган с чесън, пор...
04.02.2014
12 382 видяна
Пикантно пиле по съчуански
Пикантно пиле по съчуански
04.02.2014
17 361 видяна
Пиле със соев сос на уок
Пиле със соев сос на уок
04.02.2014
22 567 видяна
Наденички с глазура от мед и соев сос
Наденички с глазура от мед и соев сос
04.02.2014
14 091 видяна
Емпанадас с мляно говеждо
 Емпанадас с мляно говеждо
04.02.2014
15 031 видяна
Барбекю ребърца "Мемфис"
Барбекю ребърца "Мемфис"
04.02.2014
12 449 видяна
Бами Горенг
Бами Горенг
04.02.2014
17 195 видяна
Масала от сладък картоф и патладжан
Масала от сладък картоф и патладжан
04.02.2014
22 648 видяна



<<|1|>>


163 ДУШИ ОНЛАЙН
нели иванова се регистрира в сайта.
Yanni MC коментира рецептата Сусамки
Yanni MC се регистрира в сайта.
Sasho Petkov се регистрира в сайта.
Meggie Staneva се регистрира в сайта.
Мария Димитрова се регистрира в сайта.
Lora Dimitrova се регистрира в сайта.
СВЕТЛАНА се регистрира в сайта.
Nadia Toncheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта