Лора и Стоян
![]() |
Вече повече от 300 години японският соев сос Kikkoman се произвежда традиционно на базата на само 4 съставки – соя, пшеница, сол и вода. Това е процес на напълно естествена ферментация, която продължава цели 6 месеца. Всичко, което не съдържа тези 4 съставки или има някакви добавки, японците не наричат „соев сос” („soyu”), а просто „сос”. Соeвият сос Kikkoman е универсална подправка, която подчертава и обогатява вкуса на всяко едно ястие в кухнята. Може да се използва како овкусител или заместител на солта в основни и уок ястия, супи, за мариноване и дори за десерти. Достатъчни са само няколко капки – правилното дозиране е изключително важно!
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...