Рецепти с Kikkoman

Преди повече от 300 години фамилията Моджи, основател на компанията, създава за своя соев сос марката Kikkoman, която по-късно дава името и на самата компания. Името не е избрано случайно, тъй като \"kikko\" на японски означава черупка на костенурка, а \"man\" e числото 10 000. Според една японска легенда костенурките живеят 10 000 години и поради тази причина те са символ на щастие, богатство и дълъг живот. Естественият соев сос Kikkoman и днес се използва от японското императорско семейство. Произвежда се в град Нода и се приготвя по стара и оригинална рецепта, която датира от преди векове. В наши дни името на Kikkoman повече от всякога се свързва с естествено ферментиралия соев сос с най-високо качество.


Последни  |  Най-висок рейтинг  |  Най-четени



<<|1|>>


Eleonora Savova се регистрира в сайта.
Detelina Hristova се регистрира в сайта.
Cuft коментира рецептата Оризови спагети със зеленчуци
Emil Georgiev се регистрира в сайта.
Галина Ангелова се регистрира в сайта.
Cuft се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Фокача с розмарин и маслини
milenka коментира рецептата Фокача с гъби и рукола
Величка Семова публикува рецептата Зелен боб в гювеч
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта