Пилешко с мед и джинджифил
Лора и Стоян
4 големи тиквички 600 г смляно месо от телешка плешка 100 г сирене „Грана падано“ 50 г галета 200 мл бяло вино 2 яйца 2 скилидки чесън 1 глава лук 1 морков 2 стръка мащерка 1 дафинов лист 4 с. л. зехтин сол и черен пипер на вкус |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.05.2017 Станаха много добре. Мъжа ми много ги хареса
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.06.2016 Много вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.06.2016 Не, Силвия, плънката се получава точно толкова, колкото е необходима за тиквичките.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.05.2016 Плънката няма ли да излезе доста повече от необходимото за 4 тиквички? Какво правите с останалото?
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...