Ябълков пай
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2015 Стана божествено. Аз само замених сока от лимон със сок от мандарини и добавих малко ееспресо. Просто стана уникално вкусно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 30.11.2015 Идеално е за пости. Много е вкусно!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...