Рецепти с Под открито небе

Лятото е времето, когато огънят събира хората, а ароматите разказват истории. В рубриката "Под открито небе" ви каним да излезем извън кухнята и да открием истинската природа на вкуса – сред огъня, вятъра и дима. Съчетаваме класиката на барбекюто с дълбочината на японския умами, благодарение на автентичния соев сос Kikkoman – естествен партньор на месото, зеленчуците и морските дарове на скара. Очаквайте вдъхновяващи рецепти, идеи за готвене на открито и съвети за максимален вкус с минимални усилия. Открий природата на УМАМИ – с нас, под открито небе.




Последни  |  Най-висок рейтинг  |  Най-четени



БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: